Over ons

0:00
0:00

Imschoot, meer dan 60 jaar ervaring

Uw vertrouwde partner in de wereld van bloemisterij en tuinieren. Al sinds 1950 zijn wij gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige producten en deskundig advies aan siertelers en tuinliefhebbers. Leer meer over onze geschiedenis, onze missie en onze toewijding aan kwaliteit hieronder.

Sinds 1950 is Imschoot een vertrouwde naam in de bloemisterijsector, waar we trots zijn op onze langdurige samenwerking met siertelers. Als familiebedrijf, al drie generaties lang, hebben we ons gamma voortdurend uitgebreid om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Van plantenbeschermingsmiddelen tot meststoffen, gereedschap en machines, ons assortiment is ontworpen om siertelers te ondersteunen met hoogwaardige producten en deskundig advies.

Maar we zijn niet alleen gericht op de professionele teler. Bij Imschoot verwelkomen we ook tuinliefhebbers met open armen. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, ons uitgebreide assortiment tuinbenodigdheden biedt alles wat u nodig heeft voor uw tuinprojecten. Van het bestrijden van plantparasieten tot het kiezen van het juiste tuingereedschap, ons team staat klaar om deskundige begeleiding te bieden en ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt voor uw tuin.

Ontmoet ons team

Jan Imschoot
Conchita Wille
Ben Braeckman