Inzameling AgriRecover

10/06/2020 - 14:00

Nu maandag 12 oktober 2020 is onze winkel Inzamelpunt van AgriRecover !

 

Belangrijke informatie met betrekking tot de corona-regels

Omdat we opstarten in corona tijden, moeten we met zijn allen bepaalde regels volgen. Als we de regels niet volgen, dan mag de inzameling niet doorgaan.

Afvalinzameling en verwerking wordt beschouwd als essentiële sector (sanitaire veiligheid), en de werkgevers in die sector moeten  nauwgezet toekijken op de gezondheid van hun medewerkers. Daarom vragen wij u om volgende regels te respecteren:

Onze inzamelploegen zullen werken binnen één centraal werkeiland (of twee, afhankelijk van de omstandigheden), dat wordt afgebakend om de sociale afstand van 1,5 m tussen het personeel en de bezoekers te vrijwaren.

De teams zullen zelf de COVID19 regels volgen: mond-neus kapje, handschoenen, desinfectiespray en ontsmettingsgel.

De sitehouders zullen mee zorgen voor éénrichtingsverkeer, en dit zowel bij het aanrijden en wegrijden als bij het afleveren van de zakken. Het kruisen van in- en uitgaande stromen moet vermeden worden.

Samenscholing bij de aanleverzone moet ten allen tijde vermeden worden. Er mag nooit meer dan 1 aanlevering tegelijk plaatsvinden. Als iedereen de afstand van 1,5 m respecteert, zal alles vlotjes verlopen.

Het dragen van een mondmasker is verplicht, naast de social distancing van 1,5 m.

U heeft GEEN UITNODIGING nodig voor de inzameling.
OPGELET: BRENG WEL UW BARCODE OF BARCODENUMMER MEE